Onze visie

“Met LIEFDE voor UW DIER

en voor ONS VAK”

“Met LIEFDE voor UW DIER en voor ONS VAK” is meer dan een slogan! Ik ga er prat op dat dit motto doorgetrokken wordt in alles wat ik doe.

Met ruim 15 j fulltime praktijkervaring als dierenarts kleine huisdieren wordt professionaliteit en kleinschaligheid gecombineerd met een hart voor dieren.
Ik streef ernaar uw dier te behandelen met een minimum aan stress en angst. Dit werd sinds 2018 onafgebroken bekroond met het internationaal erkend label “Cat Friendly Clinic”.
Bovendien vind ik het erg belangrijk om eigenaars goed en correct te informeren over preventie, diagnose, behandelopties, prognose en prijs, zodat we samen tot een goed behandelplan kunnen komen.

Voldoening haal ik oa. uit honden die dolenthousiast het kabinet binnenstormen, poezen die me een kopje geven tijdens het onderzoek, konijntjes die ongestoord verder op hun hooi knabbelen op de consultatietafel of een bedankje van een tevreden baasje.

Als kleinschalige praktijk kan ik een erg persoonlijke en professionele zorg aanbieden voor een eerlijke prijs. Behandelmethodes worden getoetst aan de recentste inzichten en evoluties met extra oog voor verantwoord antibiotica-gebruik, pijnmanagement en ecologie.

Ik ben in staat zeer veel behandelingen ter plaatse uit te voeren. Is er toch nood aan extra onderzoek of behandelingen, dan kan ik terugvallen op jarenlange samenwerking met collega’s-specialisten zodat de best mogelijke zorg voor uw dier gegarandeerd blijft.

Tot slot sta ik graag open voor suggesties of opmerkingen, want ik wil mijn dienstverlening blijvend optimaliseren voor u en uw dier!

 

 

Bedankt voor jullie vertrouwen!