VIP zorgplan

Wat is het VIP (Very Important Pet) zorgplan?

Voor een vast maandelijks bedrag krijgt je dier alle preventieve diergeneeskundige zorgen: vaccinaties, parasietenbehandelingen, twee keer per jaar een gezondheidscheck, knippen van nagels, voedingsadvies en -begeleiding, … Bovendien bespaar jij tot 34%, worden de kosten gespreid én krijg je nog extra VIP-ledenvoordelen!

Wij bieden dit aan voor zowel honden, katten als konijnen. Je kan op elke leeftijd en telkens voor de duur van 2 jaar inschrijven. De eerste betaling gebeurt bij inschrijven en daarna maandelijks via een doorlopende opdracht via de bank. Bij overlijden stopt het automatisch en wordt er een afrekening gemaakt. Dit is geen ziekteverzekering. Ben je iemand die graag op voorhand de kosten van je dier goed inschat, dan is deze formule ideaal om te combineren met een ziekteverzekering. Alle details, voorwaarden en de kostprijs kan je hieronder nalezen.

Vaccinaties

Niemand wil dat zijn dier ziek wordt of last heeft van vervelende aandoeningen die eenvoudig hadden kunnen voorkomen worden met regelmatige vaccinaties. Alle basisvaccinaties zijn daarom automatisch inbegrepen in ons zorgplan. Hierdoor heb jij gemoedsrust en is je dier het jaar rond beschermd. Vraag na in de praktijk wat voor jouw dier is inbegrepen.

Vlooien- en tekenpreventie het hele jaar door.

Wij weten dankzij onze uitgebreide kennis van producten, nationale omgevingsstudies en ervaring met de vele dieren uit onze regio, wat de beste preventieve behandeling is voor jouw dier. Al onze producten zijn voorschriftplichtig! Zo krijg je gegarandeerd veilige én werkzame producten. Dit voorkomt niet alleen vieze beestjes bij je dier, maar beschermt ook je huis en andere gezinsleden van ongewenste gasten! Je kan kiezen tussen een band, tablet of spot-on, wat voor jouw dier het makkelijkst is.

Deze behandeling is aangewezen voor honden en katten. Konijntjes krijgen jaarlijks een product om maden af te weren.

2x per jaar een gezondheidscheck

De beste manier om je dier in tiptop conditie te houden, zijn regelmatige controles “van kop tot staart” en geeft ons de mogelijkheid aandoeningen vroegtijdig op te sporen. Wist je dat een halfjaarlijkse gezondheidscheck voor je hond of kat overeenkomt met een mens die elke 3,5j op controle gaat bij de dokter? Voor konijntjes ligt dat getal nog hoger. Dat is de reden waarom gezondheidscontroles elke 6 maand een essentieel onderdeel zijn van het zorgplan.

Wormenbehandeling het hele jaar door.

We voorzien je dieren van een effectieve anti-wormbehandeling het hele jaar door, die is afgestemd op hun levensstijl en omgeving. De inwendige organen van je dieren vrij houden van parasieten is immers even belangrijk als het beschermen van hun huid tegen vlooien, teken en mijten en is daarom inbegrepen in het VIP abonnement. Je kan kiezen tussen tabletten, siroop of spot-on, wat voor jouw dier het beste lukt om toe te dienen.

Deze behandeling is aangewezen voor honden en katten.

Gezondheids- én dieetvoeding.

Als je intekent op het VIP abonnement krijg je zo vaak als nodig gratis voedingsadvies door een voedingsdeskundige. Ook gewichtsbegeleiding is inbegrepen voor onze VIP-ers. Bovendien ben je zeker dat je steeds de originele voeding aankoopt (en geen goedkope vervalsingen van internet) tegen de geadviseerde verkoopprijs mét smakelijkheidsgarantie. Onze klanten kunnen 12,5%  besparen met de Hills Loyalty app. We volgen ook de promoties van onze fabrikanten op en geven als bonus regelmatig kortingsbonnen, zodat je steeds kwaliteit tegen een erg goede prijs koopt. En als kers op de taart dragen we met plezier je aankopen tot in je wagen!

Vaccinatie tegen kennelhoest

De naam van deze ziekte laat vermoeden dat honden dit alleen kunnen krijgen als ze in een kennel verblijven. Dit is niet waar, het is een erg besmettelijke aandoening die je hond kan krijgen bij elk contact met een andere hond die drager is: op de hondenschool, tijdens een wandeling in het bos of gewoon op straat of in het trimsalon. Omdat we jouw dier dit risico niet willen laten lopen, hebben we deze niet-basis vaccinatie tòch inbegrepen in het zorgplan.

Deze behandeling is aangewezen voor honden.

Vaccinatie tegen kattenleukemie.

Leucose is een zeer ernstige kattenziekte die in onze gemeente vrij veel voorkomt en altijd een dodelijke afloop heeft. Ook al is dit geen basisvaccinatie, tòch willen we dat je kat geen risico loopt en daarom hebben we het vaccin inbegrepen in ons zorgplan. (de test voorafgaand aan het eerste vaccin is niet inbegrepen)

Deze behandeling is aangewezen voor katten.

Extra VIP ledenvoordelen.
  • Je bespaart tot 34% op diensten en producten die je dier gezond houden
  • geen instapkost
  • gratis knippen van nagels, zo vaak als nodig
  • gratis ledigen van anaalklieren, zo vaak als nodig
  • 10% korting op medische beeldvorming uitgevoerd in de praktijk
  • 10% korting op gebitsreiniging uitgevoerd in de praktijk
Kostprijs.

prijs per maand:

konijn: €14,00
kat<6 kg: €24,00
kat>6 kg: €27,00
hond <10 kg: €28,00
hond 10-25 kg: €30,00
hond 25-40 kg: €35,00
hond > 40 kg: €40,00

Algemene voorwaarden

Wat is inbegrepen in het VIP zorgplan
Het VIP zorgplan is een gespreid betalingsplan die de kosten van de basis preventieve zorgen voor je huisdier dekt. In het inschrijvingsformulier kan je alle details nalezen van wat in het door jouw gekozen zorgplan is inbegrepen. Het is jouw verantwoordelijkheid je ervan te verzekeren dat je alle behandelingen krijgt waar je recht op hebt. Het zorgplan is niet overdraagbaar naar een ander dier of persoon. Het VIP zorgplan is geen huisdierverzekering.

Het VIP zorgplan bevat 2 halfjaarlijkse gezondheidsonderzoeken. Evt. aanvullende onderzoeken of behandelingen uitgevoerd tijdens deze consultaties naar aanleiding van een ziekte of aandoening zijn niet inbegrepen in het zorgplan.

Betalingen
De betalingen van het VIP zorgplan gebeuren d.m.v. een doorlopende opdracht bij je bank. De eerste betaling gebeurt contant bij het opmaken van het zorgplan. Het zorgplan en bijhorende overeenkomst gaan van start van zodra we een bevestiging van de bank hebben ontvangen. Dit kan een afgestempelde en/of ondertekende kopie zijn van de doorlopende opdracht.

Vernieuwen van het VIP zorgplan
Op het einde van de tweejaarlijkse overeenkomst, zullen we je contacteren in verband met het hernieuwen voor een volgende periode.

Vroegtijdige beëindigen van het VIP zorgplan

Bij overlijden van je dier stopt de overeenkomst automatisch en wordt een afrekening gemaakt. Er wordt een deactiveringskost gerekend. Het is jouw verantwoordelijkheid ons onmiddellijk op de hoogte te brengen van het overlijden.

Wens je het zorgplan om een andere reden vroegtijdig te beëindigen, dan kan dat door ons schriftelijk op de hoogte te stellen 14d voorafgaand aan de volgende betaaldag. De opzegtermijn bedraagt 1 maand.
Indien de overeenkomst vroegtijdig wordt stopgezet of de betalingen niet worden voldaan, zal een administratieve kost van €25 (incl. btw) per dier worden aangerekend.
Je verliest hierbij het recht op alle voordelen en kortingen verbonden aan het zorgplan.
Er zal een afrekening gemaakt worden van alle ontvangen producten en diensten, vermeerderd met de administratieve kost, waarbij de gemaakte afbetalingen in mindering worden gebracht.

We behouden het recht deze algemene voorwaarden ten allen tijde en zonder kennisgeving aan te passen.

Geniet vandaag nog van de extra VIP ledenvoordelen

Als je je dier gezond en gelukkig wil houden, zijn regelmatige controles bij je dierenarts essentieel. Met een VIP Zorgplan kan je geld besparen (tot 34%) op diensten en producten die je dier gezond houden. Kom nu langs voor meer informatie of om het zorgplan meteen te starten.