Ons team


Dierenarts Els Van Haver

eigenaar en oprichtster van de praktijk

Els studeerde in 2007 met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren aan de Ugent. ( Ze volgde hiermee haar hart, want  in 1997 beëindigde ze al succesvol een architectuuropleiding  aan het St.-Lucas instituut te Gent waarna ze gedurende 4jaar een eigen buro had.)

Na een korte periode van interimjobs, werkte ze 2 jaar in een tweedelijnspraktijk orthopedie en neurologie/neurochirurgie in Lovendegem, waar ze naast assisteren ook de eerstelijnsgeneeskunde voor haar rekening nam. De passie voor chirurgie blijft aanwezig en als ze halfweg 2009 het aanbod krijgt om een specialisatie hierin te doen en een residency in chirurgie te behalen twijfelt ze enorm, maar kiest ze uiteindelijk toch voor een eigen praktijk in haar thuisgemeente Aalter. Ze bouwde deze praktijk volledig zelf uit. Na 3 jaar bleek er nood aan een nieuwe locatie en in 2012 werd de huidige nieuwbouwpraktijk geopend in een bosrijke en zeer rustige omgeving.

Els is een zeer gedreven dierenarts met brede kennis en vaardigheid. Bovendien is empathie voor patiënt en eigenaar een centraal gegeven in haar diervriendelijke aanpak.

Haar kennis blijft ze up-to-date houden door het frequent volgen van bijscholingen, congressen, practica en lezingen. Ze behaalde in Nederland het diploma gedragstherapie hond.

Ze is echtgenote van Christophe, mama van Nathan en Renée, haar gezin wordt aangevuld met Outah (labrador) en Paco (American Stafford), 2 heerlijke poezen: Charlie en Bosley en landschildpad Bucky.

Dierenarts Dries Goegebeur

 consulent dierenarts – orthopedische chirurgie

Dries studeerde als dierenarts af in 2004 aan de Ugent en is direct aan de slag gegaan als eerstelijnsdierenarts in West-Vlaanderen. In 2008 startte hij een eigen praktijk in Ingelmunster. Dries heeft al jaren een bijzondere fascinatie voor en expertise in orthopedie en chirurgie en slaagde met glans voor de examens van een Certificate in Small Animal Orthopaedics

Dries kwam tot halfweg 2023 bij ons de orthopedische chirurgie verzorgen: dit omvat operaties aan de botten, gewrichten en bijhorende structuren zoals kruisbanden, pezen en gewrichtsbanden. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in knie- en heupchirurgie en legt zich de laatste jaren nog meer toe op verschillende facetten van de orthopedie. In april 2023 opende hij als co-manager dierenartsencentrum Poot in Ingelmunster. Ik heb met eigen ogen de high-end uitrusting en het uiterst steriele operatiekwartier daar kunnen bewonderen en stuur mijn orthopedie-patiënten sindsdien dan ook met een heel gerust hart door naar deze gloednieuwe en zeer goed uitgerustte praktijk.

Naast operaties, consultaties, co-management in DAC Poot blijft hij zich verder bijscholen en perfectioneren door het volgen van intensieve bijscholingscursussen in binnen- en buitenland. 

Ander personeel

Charlie 

parkeerwachter

Charlie, onze lieve en ondertussen hoogebejaarde kater die instaat voor de security op de parking, neemt zijn taak zeer serieus op en houdt graag toezicht vanop het dak van uw wagen. Indien hij er de kans toe krijgt zal hij ook het interieur aan een grondige inspectie onderwerpen.