Heb je beslist om je huisdier mee te nemen op reis dit jaar? Dan is een goede voorbereiding cruciaal om samen zorgeloos en veilig te kunnen genieten.

Niet alleen op exotische bestemmingen, maar ook gewoon in Europa leven heel wat parasieten die ziektes kunnen overdragen op je dier én je gezin. Het is daarom belangrijk om je hond of kat optimaal te beschermen voordat je je koffers pakt.

Voor bepaalde vaccinaties is het nodig  minstens 10 weken voor vertrek een eerste keer langs te komen. Wacht dus niet te lang, want de vakantie is er sneller dan u denkt !

Bovendien zijn er in vele landen bepaalde regels waaraan je moet voldoen vooraleer je met je huisdier kan reizen. Kom gerust langs in de praktijk, we bespreken dan met u alle wettelijke en preventieve maatregelen die je kan nemen. We geven je ook tips voor je reisapotheek, reisziekte preventie, ehbo, … Bovendien krijgt u van ons helemaal gratis een vakantiegids met een hoop tips en adviezen.