Uiterlijk eind deze maand komt er een definitieve beslissing tot fusie door de gemeenteraden van Knesselare en Aalter. Reden genoeg voor een vrolijke stemming. Wij dragen alvast de nieuwe inwoners van Aalter een warm hart toe met onze zelfgemaakte snacks voor dieren. Konijnen, poezen en honden van de inwoners van Knesselare kunnen vanaf nu genieten van ons met liefde gebakken verrassing. Wij willen daarmee de nieuwe Aaltenaren een warme welkom heten. Heb jij een knagertje in huis? Lust jouw kat ook al eens een viskoekje? Heeft jouw kwispelvriend zin in lekkers? Kom dan je gratis welkomstcadeau’tje halen door vrijblijvend binnen te springen in de praktijk. Voor wie dat wenst, kan je het recept erbij krijgen en zelf deze lekkernijen maken voor uw lieveling.

Ontdek hoe wij met liefde voor uw dier en voor u, dierenkoekjes op maat bakten:

Welkom in Aalter liefste huisdieren!

 

Konijnenkoekjes in de maak

Konijnenkoekjes uit de oven

Kattenkoekjes uit de oven

Hondenkoekjes in de maak

Hondenkoekjes uit de oven

De cadeautjes staan al te wachten op jou!